Om oss
Leietelt.no

Om leietelt.no

Om leietelt.no


Leietelt.no tilhører Utleiekompaniet AS og vi har over 20 års erfaring som totalleverandør til alle typer selskaper og arrangementer.


Vi har mange typer telt, fra 9 kvm til over 1000 kvm under et tak.


Quickup telt

Barduntelt

Rammetelt

Topptelt

Festivaltelt

Lagertelt


Uansett behov – vi har teltløsningen - sommer som vinter!


Alt du trenger på en henger! Dette er et av våre mest populære konsept og er for deg som vil klare deg selv. Telteten er basert på selvmontering. Her får du telt, bord og stoler for opptil 70 personer på en bilhenger du kan trekke med vanlig bil.


Andre ønsker å gjøre minst mulig og vil komme og gå som gjest. Da monterer og ordner vi alt. Dette kan vi og sørger for at alt er på plass.


Det finnes utallige varianter av hvordan man kan møblere og innrede et telt. Vi har erfaring med hva som fungerer og hva som er vanlig. Uansett hva slags selskap du skal arrangere, er vi alltid behjelpelig med å lage en illustrasjon tilpasset ditt selskap. Da er det enklere å se hva du har av plass og hvordan den kan disponeres i teltet. Enkelte møbler og oppsetninger er mer plasskrevende enn andre. Dette vet vi.


Av tilbehør kan vi nevne: gulv, bord, stoler, lys, varme, drapering, dekorasjoner, duker, alt av servise og bestikk, garderobeløsninger, toaletter, grill etc. Vi har også alt av cateringtjenester.


Kontakt oss for en prat; vi kommer gjerne uforpliktende på en befaring, så vi er sikre på å tilby det rette utstyret.


Vi leverer vi våre tjenester på østlandsområdene; Oslo og Akershus, Østfold, Buskerud, Vestfold, Telemark, Oppland og Hedmark.

Leietelt.no

Solgaard skog 139

1599 Moss


Tlf. 69 234567


Bank: 1080 26 71801Fakturaspørsmål skjer skriftelig:

faktura@leietelt.noLeiebetingelser


Vår erfaring er din trygghet!

Hjem

69 23 45 67