Bryllup
Leietelt.no

Bryllup i hagen

Skal du gifte deg eller arrangere bryllup?


Vi har små og store partytelt til små og store bryllup.


Leietelt er opptatt av at nettopp DITT bryllup skal bli så positivt som mulig!

Vi leier ut partytelt og annet tilbehør til flere hundre selskap i løpet av sesongen. Gjennom mange år har vi opparbeidet oss verdifull erfaring på hvilke behov en bryllupsfest har. Noen trenger mye andre klarer seg med mindre, og vi tilpasser dette til hvert enkelt selskap.

 

Befaring

Vi kommer på en befaring hvor festen skal holdes og i samråd med dere kommer vi med forslag til den beste løsningen ut i fra deres føringer, ønsker og budsjett. En befaring er ofte avgjørende for at alt skal bli mest hensiksmessig og vellykket. Vi kommer med verdifulle tips til hvilke telt som er best å bruke. Vi har mange forskjellige partytelt og størrelser og vet hvem som passer best og hvilke muligheter/begrensninger hvert enkelt telt har. Dere er alltid velkommen for ytterlige spørsmål og vi tar gjerne en samtale med dere i planleggingen av festen. Utnytt vår erfaring!

 

Teltet

Vi kommer med verdifulle tips til hvilke telt som er best å bruke. Vi har mange forskjellige telt og størrelser og vet hvem som passer best og hvilke muligheter⁄begrensninger hvert enkelt telt har.

 

Møbler og inventar

Vi har alt av møbler og gulv til teltene. Gulv, kan om nødvendig, bygges opp dersom forholdene krever dette. Vi har flere bord typer. Vi vet hvilke plassbehov du trenger ut i fra bordvalg, bordplassering og annet plasskrevende utstyr. Mye kunne vært nevnt her, men inviter oss inn i planleggingen.

 

Mat og kokk

Når det gjelder mat samarbeider vi med erfarne kokker som er opptatt av hjemmelaget og kortreist mat. De er annerkjent for bruk av de beste råvarer. Maten lages i eget kjøkken i Rygge.

 

Tilbud og budsjett

Når dere har bestemt dere for det meste gir vi et konkret tilbud på det. Vi setter sammen en komplett pakke, og det lønner seg å leie alt på et sted.

 

Dere er alltid velkommen å kontakt oss for en prat eller dere kan starte med dette praktiske skjemaet.

Brudekjole og skinnjakke

De beste løsningene ligger i erfaringen!

Hjem

69 23 45 67